Cautare

4007 de rezultate pentru "dragan dan angelica" (3.52 secunde)
Dan Bittman renunta la Ministerul Finantelor. ... "Nu o sa trecem in zona artistica si nu o sa cante Dan Bittman imnul taxelor si impozitelor.
cele 18.000 de ore ale lui Dan Diaconescu", pe care il puteti citi in continuare.
Dan Voiculescu: "Sa-ti fie rusine, Mircea Badea!" Proaspat revenit din vacanta, Mircea Badea a lansat bomba la emisiunea "In gura presei" - Dan Voiculescu intrat la apa -, actiune la care patronul sau a reactionat imediat. ... Domnul Dan voiculescu a intrat la apa.
Cearta pe bani intre Dan Diaconescu si Gigi Becali. ... Omul e nebun Dan Diaconescu sustine ca Gigi Becali ii datoreaza bani si chiar are o factura pentru aceasta datorie.
Cu scarba, despre Dan Diaconescu L-am cunoscut la inceputurile trustului de presa al lui Dan Voiculescu, cand scriam stand pe scari, aveam vreo doua masini de scris ofticoase, si pe coridoare, in cladirea de pe soseaua Bucuresti-Ploiesti-pe care o cunostem foarte bine, de pe vremea cand Romania construia avioane, nu le arunca la groapa de gunoi-bantuiau tot felul de ciudati.
Senatorul Dan Sova noteaza pe Facebook: ... Acest pret nu este insa platit din buzunarul lui, ci din al nostru.In loc sa avem 2.000 euro pe cap de locuitor din fonduri europene, noi avem 1.000", a sustinut Dan Sova intr-o conferinta de presa la Roman.
HotNews a publicat o stire despre o decizie controversata a unui complet de judecata in procesul lui Dan Voiculescu, pe care o puteti citi in continuare.
Laurentiu Reghecampf si Dan Alexa au prezentat mai multe tinute, ce se vor regasi in catalogul pentru vara a brandului a carui poveste si-a scris primele capitole acum 66 de ani. ... Dan Alexa:
Specialistul care crede ca extraterestrii ne-au invadat, profesoul Dan Farcas, succesorul celebrului ufolog Ion Hobana, face dezvaluiri incredibile despre existenta omuletilor verzi!
Dan Enescu (Autoare: Magda Marincovici) Academicianul Dan Enescu, managerul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu In numele celor peste 30.000 de copii cu varste intre o zi si 18 ani din toata tara, ingrijiti cu profund profesionalism de medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu.
Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Dan Sova nu trece de Senat, fiind intrunite 79 de voturi pentru, 67 impotriva, 5 abtineri, pentru aprobare trebuind 85 de voturi favorabile.
Dan Condrea, o moarte ciudata. Lista milionarilor romani care au murit in conditii stranii DAN CONDREA, PATRONUL HEXI PHARMA Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a venit ca un soc si ridica multe semne de intrebare.
Specialistul care crede ca extraterestrii ne-au invadat, profesoul Dan Farcas, succesorul celebrului ufolog Ion Hobana, face dezvaluiri incredibile despre existenta omuletilor verzi!
- La Teatrul National Bucuresti invit cu mare placere publicul la toate spectacolele si in mod special la cele in care joc, Visul unei nopti de vara, in regia lui Felix Alexa, Molto gran impressionne, Comedia Norilor, Sanziana si Pepelea, toate trei in regia lui Dan Tudor.
Liderul principalului partid al croatilor bosniaci, Dragan Covici, si un fost premier al Federatiei Croato-Musulmane, Edhem Bicakcici, au fost pusi sub acuzare pentru abuz de putere, a anuntat vineri o sursa judiciara.
Astfel, au aratat acestia, au fost promovati pe functii de vicepresedinti oameni noi, ca de exemplu Laurentiu Enceanu (departamentul social), Cristian Tincu, Marius Chiriac (departamentul politic - inlocuindu-l astfel pe Decebal Fagadau, ocupat in prezent sa gestioneze probleme ale municipalitatii, din postura de viceprimar), George Dragan (departament relatii cu presa) si Raluca Rusu (departament cultura).
Suzana Cristache Dragan, editor: Marina Badulescu, editor online: Daniela Juncu) Franta sarbatoreste ziua nationala la 14 iulie. Aceasta marcheaza aniversarea caderii Bastiliei (1789).
Inspirat de romanul lui Jules Verne, organizatorul Paul Dragan a gandit un traseu de 3 kilometri printr-un tunel din interiorul minei de sare:
La Prefectura am reusit, cu ajutorul unor colegi si al unui vicepresedinte de la Consiliul Judetean, Marian Dragan, sa aducem doua milioane de la Banca Mondiala pentru a incepe reabilitarea Palatului Administrativ al judetului Calarasi.
Alexandru Sassu (PSD), Vlad Alexandru Velcu (propus de Guvern), Anne Marie Rose Juganaru (PSD), Victor Socaciu (PSD), Razvan Barbato (PC), Dida Dragan (PNL), Radu Toma (PRM), Stanik Stefan Ioan (UDMR), Raico Cornea (din partea minoritatilor), pe Sorin Burtea (reprezentant al angajatilor SRTv) si Marian Voicu (reprezentant al angajatilor SRTv).
google-analytics.com